--> פאי שוקולד טבעוני שאפשר להקפיא, מאת שף אביגיל מייזליק | BliGil - אוכל ומסעדות

פאי שוקולד טבעוני שאפשר להקפיא, מאת שף אביגיל מייזליק

מתכון לפאי שוקולד טבעוני קל להכנה, מכיל ממרחי גבינות טבעוניות בסגנון שמנת של משומשו, בטעם נפלא ומתאים לחגיגת שוקולד מתוקה ומענגת. מצרכ...


מתכון לפאי שוקולד טבעוני קל להכנה, מכיל ממרחי גבינות טבעוניות בסגנון שמנת של משומשו, בטעם נפלא ומתאים לחגיגת שוקולד מתוקה ומענגת.

מצרכים:
לבצק:
2 כוסות קמח
4 כפות קקאו
100 גר' מרגרינה או שליש כוס שמן קוקוס
2 כפות סוכר
3 כפות מים

למלית:
2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)
1/2 כוס שמנת פרווה
100 גר' אבקת נוגט
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מיץ לימון טרי

לציפוי:
100 גר' אגוזי לוז
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. להכנת הבצק: מערבבים יחד את הקמח, הקקאו והסוכר עם המרגרינה עד לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את המים ומעבדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.
2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטחים בתבנית פאי בקוטר 20 ס"מ. דוקרים מעט בעזרת מזלג, מצפים בניר כסף ומניחים קטניות למשקולת ואופים למשך 15 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות. מוציאים ומצננים מהתנור.
3. אופים את אגוזי הלוז למשך 5-6 דקות, עד שהם מזהיבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
4. להכנת הציפוי: במחבת ממיסים את הסוכר לקרמל, קולפים את אגוזי הלוז, קוצצים גס ומוסיפים לקרמל. מערבבים עד להמסה של הקרמל ויוצקים על נייר אפיה משומן. מצננים וקוצצים גס.
5. להכנת המלית: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. מעבירים את המלית לשק זילוף עם פיה חלקה ומזלפים עיגולים של המלית בצורה נאה על הבצק.
6. מפזרים מעל המלית את פירורי קראנצ' האגוזים ומעבירים למקרר עד להגשה. ניתן גם להקפיא.

 בתיאבון! 

תגובות

שם

מתכונים לנכדים,14,מתכונים מומלצים,9,קינוחים מתוקים,11,recent,1,
rtl
item
BliGil - אוכל ומסעדות: פאי שוקולד טבעוני שאפשר להקפיא, מאת שף אביגיל מייזליק
פאי שוקולד טבעוני שאפשר להקפיא, מאת שף אביגיל מייזליק
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjb5ovegv98W6BAKNv93mgHuCIhZbwvaWCq8rrpjEvpZeTBqm-j5BFWrNmJiAhu8JhxDE9b-LNjv-1RfcrT9xW_-BY4e6w_JjdUYsFL8kbcXB9QUKl1x9kQeRyOuVz3IwJE139Zl4HsBfNY/s1600/%25D7%25A4%25D7%2590%25D7%2599+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593+%25D7%2598%25D7%2591%25D7%25A2%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2599+%25D7%2591%25D7%259E%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2599+%25D7%2592%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%25AA+%25D7%25A0%25D7%2595%25D7%2592%25D7%2598+%25D7%25A6%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%259D+%25D7%2597%25D7%25A0%25D7%2594+%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2593%25D7%2599%25D7%2599%25D7%25A7%25D7%2599%25D7%259F.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjb5ovegv98W6BAKNv93mgHuCIhZbwvaWCq8rrpjEvpZeTBqm-j5BFWrNmJiAhu8JhxDE9b-LNjv-1RfcrT9xW_-BY4e6w_JjdUYsFL8kbcXB9QUKl1x9kQeRyOuVz3IwJE139Zl4HsBfNY/s72-c/%25D7%25A4%25D7%2590%25D7%2599+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593+%25D7%2598%25D7%2591%25D7%25A2%25D7%2595%25D7%25A0%25D7%2599+%25D7%2591%25D7%259E%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%2599+%25D7%2592%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%25AA+%25D7%25A0%25D7%2595%25D7%2592%25D7%2598+%25D7%25A6%25D7%2599%25D7%259C%25D7%2595%25D7%259D+%25D7%2597%25D7%25A0%25D7%2594+%25D7%2599%25D7%2595%25D7%2593%25D7%2599%25D7%2599%25D7%25A7%25D7%2599%25D7%259F.jpg
BliGil - אוכל ומסעדות
https://food.bligil.co.il/2019/07/blog-post.html
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/2019/07/blog-post.html
true
6428755757602487960
UTF-8
טוען את כל הרשומות לא נמצאו רשומות כל הכתבות קרא עוד השב בטל תגובה מחק By Home עמודים רשומות כל הכתבות מומלץ עבורך! תגיות ארכיון חיפוש כל הרשומות לא נמצאו נתונים התואמים לנתונים שהזנת חזרה לעמוד הבית ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת יום א יום ב יום ג יום ד יום ה יום ו שבת ינואר פברואר מרץ אפריל מאי יוני יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר נובמבר דצמבר ינו פבר מרץ אפר מאי יונ יול אוג ספט אוק נוב דצמ עכשיו לפני דקה לפני $$1$$ דקות לפני שעה לפני $$1$$ שעות Yesterday לפני $$1$$ ימים לפני $$1$$ שבועות יותר מ-5 שבועות עוקבים עקוב THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy