מצרכים: 500 גרם עוף טחון 1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס מסונן 1 ביצה 2-3 כפות פירורי לחם גריסיני 1 כף רוטב סויה בהיר 2 שיני שום,...
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס מסונן
1 ביצה
2-3 כפות פירורי לחם גריסיני
1 כף רוטב סויה בהיר
2 שיני שום, כתושות
1 גזר קלוף או 1 בצל קלוף, מגורד דק דק
1/2 כפית מלח
לציפוי:
1 כוס קמח לבן
2 ביצים L
פירורי לחם גריסיני
שמן לטיגון
להגשה:
מיונז הולנדי / צילי
הכנה:
1. טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שקרגירי התירס טחונים אבל
עדיין שומרים על מרקמם.
2. מערבבים היטב בקערה את העוף הטחון התירס הביצה ושאר המיצרכים במתכון, ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
3. שמים ב-3 קערות שונות: קמח, ביצים טרופות, פירורי לחם גריסיני.
4. יוצרים מתערובת העוף הטחון קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן לצורות שונות כיד הדימיון, ומצפים בקמח.
5. טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.
6. מניחים את הנאגטס על נייר אפיה במגש, מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה)
7. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס'מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.
8. מגישים עם רוטב צילי מתוק או מיונז של מאסטר שף.
בתאבון..!!
תגובות