חטיף בריאות ללא אפיה מצרכים: 75 גרם (1/2 כוס) שקדים לבנים קצוץ גס 50 גרם אגוזי פקאן 100 גרם שיבולת שועל 2 כפות זרעי פשתן 2 כפות גרעיני ...
חטיף בריאות ללא אפיה
מצרכים:
75 גרם (1/2 כוס) שקדים לבנים קצוץ גס
50 גרם אגוזי פקאן
100 גרם שיבולת שועל
2 כפות זרעי פשתן
2 כפות גרעיני חמניות
140 גרם (1 כוס) תמרים מגולענים עדיף מגהול
2 כפות זרעי צ'יה ניתן להחליף לשומשום
75 גרם (1/4 כוס) סילאן
60 גרם (1/4 כוס) חמאת בוטנים איכותית
60 גרם (1/2 כוס) חמוציות מיובשות
אופן הכנה: לוקחים תבנית אפיה עם נייר אפיה, עדיף שיבלוט מהצדדים מניחים בצד.
140 גרם (1 כוס) תמרים מגולענים עדיף מגהול
2 כפות זרעי צ'יה ניתן להחליף לשומשום
75 גרם (1/4 כוס) סילאן
60 גרם (1/4 כוס) חמאת בוטנים איכותית
60 גרם (1/2 כוס) חמוציות מיובשות
אופן הכנה: לוקחים תבנית אפיה עם נייר אפיה, עדיף שיבלוט מהצדדים מניחים בצד.
קולים את הגרנולה במחבת משומנת. במעבד מזון, קוצצים גס את השקדים והאגוזים
מוסיפים ומערבבים את כל הפיצוחים היבשים וקולים במחבת לכ 10 דקות עד להזהבה
במעבד מזון קוצצים את התמרים, מוסיפים לקערת הפיצוחים הקלויים, את התמרים, החמוציות, הסילאן, חמאת הבוטנים (לחמם שתגיע לרמה של קרם). משטחים ישר בתבנית המשומנת בנייר אפיה. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. חותכים לקוביות לכ 12 יחידות עוטפים בנייר חום עם חבל רפיה ומגישים לצד כדור גלידה וניל...
בתאבון: שף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת
מוסיפים ומערבבים את כל הפיצוחים היבשים וקולים במחבת לכ 10 דקות עד להזהבה
במעבד מזון קוצצים את התמרים, מוסיפים לקערת הפיצוחים הקלויים, את התמרים, החמוציות, הסילאן, חמאת הבוטנים (לחמם שתגיע לרמה של קרם). משטחים ישר בתבנית המשומנת בנייר אפיה. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. חותכים לקוביות לכ 12 יחידות עוטפים בנייר חום עם חבל רפיה ומגישים לצד כדור גלידה וניל...
בתאבון: שף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת
תגובות