--> טארט שוקולד מריר. | BliGil - אוכל ומסעדות

טארט שוקולד מריר.

צלם אמיר מנחם טארט שוקולד מריר מצרכים: בצק פריך שוקולד 360 גרם קמח 200 גרם חמאה 100 גרם אבקת סוכר 40 גרם אבקת קקאו 1 ביצה מ...


צלם אמיר מנחם
טארט שוקולד מריר
מצרכים:
בצק פריך שוקולד
360 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
40 גרם אבקת קקאו
1 ביצה

מילויי שוקולד
300 גרם מטבעות שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו 
שמנת מתוקה
מלית נוגט לזילוף
250 גר שמנת מתוקה
3 כפות ממרח נוגט/ אגוזים
2 כפות פודינג וניל
מלית מסקרפונה לזילוף
50 גרם גבינת מסקרפונה
50 גר שמנת חמוצה
20 גרם אבקת סוכר
גרידת לימון מחצי לימון

מכינים את מלית השוקולד
מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על מטבעות השוקולד המריר , מחכים דקה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שנוצר קרם חלק.
מכינים את מלית הנוגט לזילוף
בקערת מיקסר שמים יחד את השמנת, הפודינג והנוגט. מערבבים במהירות נמוכה ולאט לאט עולים להקצפה
מהירה יותר. כשמרקם מתייצב מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומעבירים לקירור.
קרם מסקרפונה:
במיקסר עם וו מטרפה (בלון) מקציפים יחד את כל החומרים עד שמתקבל קרם חלק ויציב, יש להיזהר שלא להגיע
להקצפת יתר. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות. מוסיפים למיקסר עם וו גיטרה קמח, קקאו, סוכר וחמאה ומערבבים עד שנוצרים
פירורים כמו קוסקוס. מוסיפים את הביצה ומעבדים ממש מעט רק עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק ומצמידים לתבנית פאי משומנת.
אופים באפייה עיוורת – מניחים נייר אפייה על הבצק ומעליו קטניות יבשות כבדות כמו חומוס/ שעועית (ליצירת
משקולת ולמניעת תזוזות של הבצק). אופים יחד עם המשקולת כ - 15 דקות, מוציאים את המשקולת ואופים עוד
15 דקות. מורחים את מלית השוקולד על הטארט.

מקררים את הטארט כ 3-4 שעות . מזלפים את המלית נוגט והמסקרפונה לסירוגין, תחילה נקודות גדולות ולאחר
מכן ממלאים את כל הטארט בגדלים שונים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.
יום שמח ומתוק!
המתכון באדיבות השף קונדיטור שני סגמן עבור כרמית

תגובות

שם

מתכונים לנכדים,14,מתכונים מומלצים,9,קינוחים מתוקים,11,recent,1,
rtl
item
BliGil - אוכל ומסעדות: טארט שוקולד מריר.
טארט שוקולד מריר.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHFqXaQbiOR-C7PcYtnZ8OBYMRLTxFyAtyzshM3lC7T5xkyunAYGDJlHIeJ3SgZYJ2ZLgkJSq3BHO2RqOzGh_A7udiR5dUIhF29jsTqsU73fw7EoIS4TxZy3wTYIhDLb4l7-PJ0stXeA3m/s1600/%25D7%2598%25D7%2590%25D7%25A8%25D7%2598+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593-+%25D7%2597%25D7%2591%25D7%25A8%25D7%25AA+%25D7%259B%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25AA++%25D7%2598%25D7%2590%25D7%25A8%25D7%2598+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593+%25D7%259E%25D7%25A8%25D7%2599%25D7%25A8+%25D7%25A6%25D7%259C%25D7%259D+%25D7%2590%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25A8+%25D7%259E%25D7%25A0%25D7%2597%25D7%259D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHFqXaQbiOR-C7PcYtnZ8OBYMRLTxFyAtyzshM3lC7T5xkyunAYGDJlHIeJ3SgZYJ2ZLgkJSq3BHO2RqOzGh_A7udiR5dUIhF29jsTqsU73fw7EoIS4TxZy3wTYIhDLb4l7-PJ0stXeA3m/s72-c/%25D7%2598%25D7%2590%25D7%25A8%25D7%2598+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593-+%25D7%2597%25D7%2591%25D7%25A8%25D7%25AA+%25D7%259B%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25AA++%25D7%2598%25D7%2590%25D7%25A8%25D7%2598+%25D7%25A9%25D7%2595%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2593+%25D7%259E%25D7%25A8%25D7%2599%25D7%25A8+%25D7%25A6%25D7%259C%25D7%259D+%25D7%2590%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25A8+%25D7%259E%25D7%25A0%25D7%2597%25D7%259D.jpg
BliGil - אוכל ומסעדות
https://food.bligil.co.il/2019/02/blog-post_17.html
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/2019/02/blog-post_17.html
true
6428755757602487960
UTF-8
טוען את כל הרשומות לא נמצאו רשומות כל הכתבות קרא עוד השב בטל תגובה מחק By Home עמודים רשומות כל הכתבות מומלץ עבורך! תגיות ארכיון חיפוש כל הרשומות לא נמצאו נתונים התואמים לנתונים שהזנת חזרה לעמוד הבית ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת יום א יום ב יום ג יום ד יום ה יום ו שבת ינואר פברואר מרץ אפריל מאי יוני יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר נובמבר דצמבר ינו פבר מרץ אפר מאי יונ יול אוג ספט אוק נוב דצמ עכשיו לפני דקה לפני $$1$$ דקות לפני שעה לפני $$1$$ שעות Yesterday לפני $$1$$ ימים לפני $$1$$ שבועות יותר מ-5 שבועות עוקבים עקוב THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy