עוגת נקניק שוקולד מצרכים: חבילה 250 גרם פתי בר 1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה 1 כפית תמצית וניל 4 כפות סוכר לבן 3 כפות קקאו איכותי 200 גרם שו...
עוגת נקניק שוקולד
מצרכים:
חבילה 250 גרם פתי בר
1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
4 כפות סוכר לבן
3 כפות קקאו איכותי
200 גרם שוקולד מריר או חלב
ציפוי:
קוקוס לבן/סוכריות צבעוניות/אבקת סוכר
אופן הכנה:
שמים את חבילת עוגיות הפתי בר בשקית ניילון ומכים על העוגיות עם מערוך עד שהם הופכים לפירורים גסים, מעבירים לקערה.שוברים את השוקולד לקוביות בתוך קערה וממיסים במיקרו, שופכים מעל את החלב והוניל ומערבבים, מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים, עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הביסקויטים, ומערבבים היטב עם העוגיות עד שהתערובת אחידה. מעבירים למקרר לחצי שעה.
פורסים ניילון נצמד/נייר אפיה על השיש ויוצקים עליו את התערובת באמצע. מגלגלים ומהדקים היטב את נקניק השוקולד כשהניילון/נייר הנצמד מסביב ומעבירים למקפיא לשעה.
שמים בצלחת קוקוס/סוכריות צבעוניות בנדיבות ומגלגלים את נקניק השוקולד עד שהוא מצופה לגמרי. מחזירים לניילון נצמד ושומרים במקפיא עד להגשה.
חבילה 250 גרם פתי בר
1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
4 כפות סוכר לבן
3 כפות קקאו איכותי
200 גרם שוקולד מריר או חלב
ציפוי:
קוקוס לבן/סוכריות צבעוניות/אבקת סוכר
אופן הכנה:
שמים את חבילת עוגיות הפתי בר בשקית ניילון ומכים על העוגיות עם מערוך עד שהם הופכים לפירורים גסים, מעבירים לקערה.שוברים את השוקולד לקוביות בתוך קערה וממיסים במיקרו, שופכים מעל את החלב והוניל ומערבבים, מוסיפים סוכר וקקאו ומערבבים, עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הביסקויטים, ומערבבים היטב עם העוגיות עד שהתערובת אחידה. מעבירים למקרר לחצי שעה.
פורסים ניילון נצמד/נייר אפיה על השיש ויוצקים עליו את התערובת באמצע. מגלגלים ומהדקים היטב את נקניק השוקולד כשהניילון/נייר הנצמד מסביב ומעבירים למקפיא לשעה.
שמים בצלחת קוקוס/סוכריות צבעוניות בנדיבות ומגלגלים את נקניק השוקולד עד שהוא מצופה לגמרי. מחזירים לניילון נצמד ושומרים במקפיא עד להגשה.
פורסים ומגישים קר, בתאבון.
תגובות