טילונים קרים ומצננים עם נגיעות שוקולד דלי קלוריות. מצרכים: גביעי גלידה לטילונים 2 טבלאות שוקולד לבן ללא תוספת סוכר 2 טבלאות שוקולד מר...
טילונים קרים ומצננים עם נגיעות שוקולד דלי קלוריות.
מצרכים:
גביעי גלידה לטילונים
2 טבלאות שוקולד לבן ללא תוספת סוכר
2 טבלאות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים
1 שמנת מתוקה להקצפה + רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה
גביעי גלידה לטילונים
2 טבלאות שוקולד לבן ללא תוספת סוכר
2 טבלאות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים
1 שמנת מתוקה להקצפה + רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד
4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר
200 גרם גבינת מסקרפונה
2 כפות שמן קנולה
אגוזים שבורים דק
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה
ומעבירים לשקית זילוף, ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.
ממיסים שוקולד מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס, ובקערת שברי האגוזים.
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה
ומעבירים לשקית זילוף, ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.
ממיסים שוקולד מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס, ובקערת שברי האגוזים.
בתאבון!
תגובות