מרכיבים- לתבנית רינג קוטר 20 סמ,גובה 5 סמ. בסיס בצק לא פריך, סבלה ברטון : 90 גרם סוכר 120 ג חמאה 3 גרם מלח 135 גרם קמח 4 ג אבקת אפיה 40 ...
מרכיבים- לתבנית רינג קוטר 20 סמ,גובה 5 סמ.
בסיס בצק לא פריך, סבלה ברטון :
90 גרם סוכר
120 ג חמאה
3 גרם מלח
135 גרם קמח
4 ג אבקת אפיה
40 ג חלמון
מסת גבינה אפויה:
140 גרם שמנת מתוקה 38%
110 גרם שוקולד לבן
110 גרם ביצים
110 גרם גבינת שמנת 30%
140 גרם גבינה לבנה 9%
65 גרם סוכר
גרידה מחצי לימון
8 גרם קורנפלור
טופינג מעל העוגה:
90 גרם שמנת חמוצה 15%
10 גרם סוכר
אופן הכנה:
בסיס בצק הסבלה:
יש לעבד במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי.
בסיס בצק לא פריך, סבלה ברטון :
90 גרם סוכר
120 ג חמאה
3 גרם מלח
135 גרם קמח
4 ג אבקת אפיה
40 ג חלמון
מסת גבינה אפויה:
140 גרם שמנת מתוקה 38%
110 גרם שוקולד לבן
110 גרם ביצים
110 גרם גבינת שמנת 30%
140 גרם גבינה לבנה 9%
65 גרם סוכר
גרידה מחצי לימון
8 גרם קורנפלור
טופינג מעל העוגה:
90 גרם שמנת חמוצה 15%
10 גרם סוכר
אופן הכנה:
בסיס בצק הסבלה:
יש לעבד במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי.
להוסיף חלמון לעבד קלות, ולקרר חצי שעה.
לרדד את הבצק על קמח ,ליצור עיגול מתאים לגודל תבנית הרינג ולאפות 160 מעלות כ 15 דקות ולצנן.
מסת גבינה:
בסיר קטן לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד הלבן ולערבב עד המסה מלאה,
מסת גבינה:
בסיר קטן לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה ולשפוך על השוקולד הלבן ולערבב עד המסה מלאה,
להוסיף לנוזל החם גרידת לימון וגבינות ולערבב היטב.
להוסיף קורנפלור ולערבב היטב עד למרקם אחיד
להוסיף את הביצים ולערבב בקיפולים מבלי להכניס אויר לתערובת.
אפיה:
לשמן את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה.
אפיה:
לשמן את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה.
לצקת את מסת הגבינה אל תוך הרינג שאת בסיסו אפינו וציננו מראש. להקפיד למלא חצי ס"מ פחות מגובה הרינג.
אפיה ב 120 מעלות ל 50 דקות.
בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג ולשפוך על העוגה ולצנן היטב.
בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג ולשפוך על העוגה ולצנן היטב.
בתאבון!
תגובות