--> טירמיסו על בסיס וופלים מאת ליאור משיח | BliGil - אוכל ומסעדות

טירמיסו על בסיס וופלים מאת ליאור משיח

צילום גלי איתן  סטיילינג- ענת לבל מצרכים: לתבנית אינגליש אחת באדיבות חברת אגו  קערה עם כ-500 מ״ל אספרסו או קפה נמס במים חמים מעט ליקר...

צילום גלי איתן סטיילינג- ענת לבל
מצרכים: לתבנית אינגליש אחת באדיבות חברת אגו 
קערה עם כ-500 מ״ל אספרסו או קפה נמס במים חמים
מעט ליקר קפה לפי הטעם
אריזת וופלים מצופי שוקולד 
4 חלמוני ביצה
70 גר׳ סוכר
קורט מלח
1כף יין מרסלה
500 גר׳ מסקרפונה
250 שמנת מתוקה
אבקת קקאו לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים מעט ליקר קפה (קלואה לדוגמא) עם האספרסו, ומניחים בצד.
מרתיחים מים בסיר בינוני.
בקערת מיקסר מניחים את חלמוני הביצה, הסוכר והמלח וטורפים מעל לסיר עם המים הרותחים עד ש הסוכר נמס למגע האצבע. מעבירים למיקסר עם וו הקצפה ומעבדים.
מוסיפים את המרסלה וממשיכים לטרוף.
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את המסקרפונה וממשיכים לעבד על מהירות איטית-בינונית עד שהמסות מתאחדות לקרם. 
מוסיפים לאט את השמנת המתוקה, שמעט משחררת את הקרם אבל מעבדים עוד כמה דקות כדי שהוא לא יהיה נוזלי מידי. כשהקרם מתחיל להתייצב מוציאים מהמיקסר.

לתבנית אינגליש:
מסדרים ניילון נצמד בתוך התבנית, כך שנוכל להוציא את הסמיפרדו בקלות מהתבנית לאחר שקפא.
טובלים את הוופלים לכמה שניות בקפה שהתקרר, מנערים היטב ומניחים בתחתית התבנית.
מסדרים כך שכבה שלמה של וופלים.
מוזגים מעל השכבה, שכבה של קרם.
חוזרים שנית על הפעולה ומסדרים שכבה שנייה של וופלים טבולים בקפה.
מעליהם שכבה של קרם עד סוף התבנית.
עוטפים בניילון נצמד ומקררים.

אופצייות להגשה:

1. מוציאים מקירור, בוזקים אבקת אפייה, פורסים ומגישים.
2. מקפיאים. מוציאים מהמקפיא והופכים על צלחת הגשה. מסירים את הניילון הנצמד, בוזקים אבקת קקאו, פורסים ומגישים לאחר 10-20 דקות בטמפ׳ חדר.
בתאבון!

תגובות

שם

מתכונים לנכדים,14,מתכונים מומלצים,9,קינוחים מתוקים,11,recent,1,
rtl
item
BliGil - אוכל ומסעדות: טירמיסו על בסיס וופלים מאת ליאור משיח
טירמיסו על בסיס וופלים מאת ליאור משיח
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbp7UlFrDKUexNyrPZMhXCZvRD4JveBp1SW7pCzR_Ozp3goRXUhBF6gQHv0qQxnqlMW7buKdCMetp9gyx378NMj-jF-hIJ8X1otMEAbNmjxtMK2fuP7zw7aqBeLIsS78U5GoBO9GFcftwg/s1600/%25D7%2598%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25A1%25D7%2595+%25D7%2595%25D7%2595%25D7%25A4%25D7%259C.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbp7UlFrDKUexNyrPZMhXCZvRD4JveBp1SW7pCzR_Ozp3goRXUhBF6gQHv0qQxnqlMW7buKdCMetp9gyx378NMj-jF-hIJ8X1otMEAbNmjxtMK2fuP7zw7aqBeLIsS78U5GoBO9GFcftwg/s72-c/%25D7%2598%25D7%2599%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%2599%25D7%25A1%25D7%2595+%25D7%2595%25D7%2595%25D7%25A4%25D7%259C.jpg
BliGil - אוכל ומסעדות
https://food.bligil.co.il/2019/05/blog-post_8.html
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/
https://food.bligil.co.il/2019/05/blog-post_8.html
true
6428755757602487960
UTF-8
טוען את כל הרשומות לא נמצאו רשומות כל הכתבות קרא עוד השב בטל תגובה מחק By Home עמודים רשומות כל הכתבות מומלץ עבורך! תגיות ארכיון חיפוש כל הרשומות לא נמצאו נתונים התואמים לנתונים שהזנת חזרה לעמוד הבית ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת יום א יום ב יום ג יום ד יום ה יום ו שבת ינואר פברואר מרץ אפריל מאי יוני יולי אוגוסט ספטמבר אוקטובר נובמבר דצמבר ינו פבר מרץ אפר מאי יונ יול אוג ספט אוק נוב דצמ עכשיו לפני דקה לפני $$1$$ דקות לפני שעה לפני $$1$$ שעות Yesterday לפני $$1$$ ימים לפני $$1$$ שבועות יותר מ-5 שבועות עוקבים עקוב THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy